2010-03-22

Parasztlányka

Amióta kitavaszodott, és gyakorlatilag kiköltöztünk a kertbe, a lányon konstansan gumicsizma van. Először azért kapta, mert hogy még az tűnt a megfelelő választásnak a talajviszonyokhoz, viszont akkor is ragaszkodott hozzá, mikor már felszáradt minden. Hiába no :)

Zsombor pedig elképesztően pasi, egyből tudta, hogy mit kell csinálni a bébitaxin/val, sőt, arra is pikk-pakk rájött, hogy hogyan tud róla egyedül leszállni. Ez a nővérének temérdek időbe került, gyakorlatilag azóta problémamentes, amióta olyan nagy, hogy simán le tud róla lépni :) Hihetetlen, mennyire különbözik a két gyerek, Bori ilyen idősen már megtette első önálló lépéseit, ellenben alig mászott, Zsombor viszont négykézláb is teper, mint Overdose, és egyáltalán, minden mászást igénylő mozgásformában nagyon-nagyon ügyes, legyen az akár fel, akár le, akár át, járásügyben viszont semmi érdeklődést nem mutat.

Mindezek összegzéseképp viszont Bori nagyon ügyesen tudja tolni az öccsét, aki teljes biztonsággal ül a bébitaxin :))) (és nagyon jól elbandáznak odakint a teraszon, hála az égnek.)

1 megjegyzés:

jerry311 írta...

miaza bébitaxi?
Fotót követelek! :)