2010-11-24

Disz iz dö bigining...

...of a bjutiful frencsip :)Nem, nem megcsaltam az én kis drága, imádott mixerkémet, amit még anyutól kaptam, hanem szegény beadta a kulcsot. Túl nagy volt az elvárás vele szemben. Magamban meg is sirattam, nagyon jó kis gép volt, remekül dagasztott, remekül kevert, meg minden.

Kényszerítő körülmények miatt nem volt alkalmam kivárni a gyászévet, pótlás kellett. Holnap a tettek mezejére lépünk így együtt Piroskával.


Köszönöm a segítséget a résztvevőknek :)


7 megjegyzés:

VKOrsi írta...

óóóóóóóóóóóóóóó
hát ez meseszép.

Ildik írta...

ez aztán a...
irigy vagyok!

Csilla írta...

Erre én is irigykedem, de neked kijárt már egy ilyen profi gép!!!:)

Maczyka írta...

Ó, hát örülök is neki, mint majom annak a bizonyos testrészének :) már látom, hogy hosszú időre megvan a "mit adjunk anyának ajándékba?" kérdésre a válasz, mire minden óhajtott tartozék meglesz, de a legfontosabbak - a keverők :) - már így is megvannak.

Isteni kenyeret dagaszt! Még a végén át fogok állni 100%-ban a saját sütésre :) nekiállok Limara blogjának :DD azt meg, hogy pikkpakk olyan fehérjehabot ver, hogy csak lesek, már nem is mondom. 2 perc alatt bekeverte a keksztésztát is, teljesen elégedett vagyok vele.

Nagyon klassz.

(mindezek ellenére tényleg nagyon sajnálom a kisgépet, mégiscsak ő asszisztált eddig nekem, utána sem akarok számolni, mennyi krémet, piskótát, tejszínt kevert nekem, egyéb tésztákról nem is szólva. A tálját most is remekül tudom használni, keverni is, meg kis kelesztőnek is a pöpec tetejével, a keverőszárak meg jól jönnek, mert Zsombor mégiscsak azokat tudja igazán jól nyalogatni :) a KA nagy bumszliját elég esetlenül fogja még :) )

Csilla írta...

Ja mert az alapgép "olcsó", csak külön kell hozzá kiegészítőket venni?
Ezt nem is tudtam...

Maczyka írta...

Hát hogy olcsó, az túlzás, de relatíve ja :) ehhez jár ajándékba egy tésztakészítő, mert most olyan akszijó van, szóval mostantól a spagetti is házi lesz :) és lehet kapni hozzá még egy halom cuccot. Nálam az 5 éves tervben vannak a különböző darálók, a passzírozó (hátha jövőre már meg is terem a paradicsom, nem rohad le a nyavalyás időjárás miatt), a húsdaráló, a lapostésztacsináló, meg a fagyigép. Meg esetleg még egy kübli hozzá, de az már nagyon a vége. Konzervnyitó, citrusfacsaró meg üvegnyitó nem kell :)

VKOrsi írta...

szerintem a még egy kübli legyen az első :D nekem van (nem tudom ehhez van-e műanyag, mert a kenwoodnál az lényegesen olcsóbb), szóval nekem van 3 edényem és tök jó, 2-t nagyon sokszor elhasználok.