2010-11-15

Unom

Igazából tök jó Bori ovija, az óvónénik is szuperek, vannak már barátnők, meg barátok, meg minden, sőt, már aludt (!!!) is bent a hölgy.

De hogy az ovis bacikkal, vírusokkal és körbetegségekkel mennyire tele van már most a tököm, azt el nem tudom mondani, pedig még csak november van.

4 megjegyzés:

aarkus írta...

Ehhez most muszáj hozzászólnom: nálunk az ovi végére négy év után odáig fajult a dolog, hogy szabályszerűen vágtam a centit, amíg még a hipón érlelt kaján vírusok közé kell naponta járnunk -
mert annyira szembetűnő volt, hogy az összes szar fertőzést az oviból szerezzük be és nem az iskolából vagy a tömegközlekedésben!
Kitartás. Nemsokára téli szünet.

hullámlovas írta...

Nálunk az első fél év volt húzós, (bocs, ha ez most nem túl fényes perspektíva) mondjuk a mi két gyerekünk egyszerre kezdett járni. Utána viszont alkalmazkodtak az addig ismeretlen bacikhoz és egyebekhez, és szinte egyáltalán nem voltak betegek, később, a suliban sem.

jerry311 írta...

Ez ilyen eleinte, aztán majd jobb lesz, ahogy megismerkedik a bacikkal és vírusokkal.
Zsombor meg majd némi előnnyel indul, mert a nővére megismerteti néhánnyal. :)

Maczyka írta...

Köszi mindenki.
Tudom én ezt, hogy ez ezzel jár, meg hogy majd jobb lesz, meg remélem, hogy Zsombor már megacélozott immunrendszerrel lép majd be az ovi kapuján, de azért unom :) pedig még el sem kezdődött igazán az egész. Mondjuk szavunk nem lehet, mert két hónapig kihúzta a lány, ami egy kezdő ovistól nem is rossz szerintem, de azóta nagyon tehetségesen pingpongoznak az öccsével...