2012-03-11

Vidám Színpad

Annak ellenére - vagy épp azért -, hogy mostanában igencsak zakkant az összes gyerekem, van jó néhány vidám pillanatunk. na jó, olyan is van köztük, ami fejfogva röhögős. Ez itt néhány szösszenet az ilyen pillanatokból, jó ebédhez szól jelleggel :)

 Zsombor is tök ügyesen kezeli az ipadet, nem meglepő módon, ugye, szokott böngészni a youtube-on mindenféle mesék után, általában valami traktorostól indul. Valamelyik nap általam követhetetlen módon eljutott egy Mickey Mouse Clubhouse videóhoz, aminek a zenéje nagyon tetszett neki, úgyhogy újra meg újry elindította. Egy idő után rájöttem, miért. Ugyanis elkezdte ő is énekelni. A következőképp: - Mikimósz KOLBÁSZ!!!!!

Szintén ő rákapott arra, hogy ha apa megjön, valami eszméletlen kétségbeeséssel a hangjában rákezdje, hogy - Édesapám!!! - de olyan kétségbeeséssel vegyes örömmel a hangjában, mintha legalábbis évek óta nem látta volna, vagy én nem is tudom :) És akkor ebből vannak olyan helyzetek, mint pl. amikor megyünk találkozni valahol apával, Zsombor kiszúrja már a kocsiból, jön a jól ismert "Édesapám!", mire Bori full önérzettel, hogy "Nem csak a tiéd!!! Mindenkié!!!"

Meg még Zsombornál maradva, biztos többen láttátok már a nekünk vicces ázsiai wc-jeleket. Ugye ott a föléguggolós a módi a legtöbb helyen, és ahol angol stílusú van, ott kis van rakva a kis táblácska, hogy neeeeem ráguggolni, hanem ráülni :) Tökike meg megunta a wcülőkével való babrálást. Egyik nap kiabál, hogy végzett, megyek gyanútlanul, és a következő kép fogad: Zsombika ajtónak háttal, a wc-tartályba kapaszkodva gugol a wc-n, és úgy intézi dolgát. Két percig röhögtem, közben lefotóztam, aztán megkegyelmeztem neki, és segítettem :) a képet nem kapjátok meg, mert azért ez már nem az a kategória, na, de mindenki képzelje el, és szabad nagyon is röhögni :)

Valamint azt is a gyerekeimtől tudjuk, hogy a zöld traktor fiús, ezért a lányoknak piros kell :))

Meg még millió ilyen kis apró pillanat nap mint nap, amikre mire ide jutok, már nem is emlékszem konkrétan, de amikkel azért csak sikerül elérniük, hogy mikor esténként már szálanként tépem tőlük a hajamat, mégsem akarom agyoncsapni az összeset :D

2 megjegyzés:

bv írta...

Kedves Maczy, nomen est omen - neked adnám tovább a medvedíjam, ha nem bánod, szeretettel.

Maczyka írta...

Na, eljutottam idáig, nagyon szépen köszönöm, mindjárt intézkedem a továbbiakról :)