2012-10-22

Az életre nevel

Szóval, ez egy régebbi eset, és akkor szentül megfogadtam, hogy megírom, de persze elfelejtettem, de most egy facebook-os fénykép eszembe juttatta, úgyhogy nem ússzátok meg.

Én és az Avon katalógus igen hektikus viszonyban vagyunk, egy időben aránylag rendszeresen került kézbe, vettem is ezt-azt, az utolsó pár katalógus már bizony olyan volt, ahol a parfümöknél ott van az a kis kör, amit ha megdörgölsz, érezhető a parfüm illata. De akárhogy is, mindezek az események ÉVEKKEL Bori születése előtt voltak.

No, idén szeptember vége felé eljutottam fodrászhoz, sőt, mi több, Borit is vittem. A fodrásznál természetesen van Avon katalógus, ugyebár. Várni kellett kicsit, Bori leült, kezébe vett egy katalógust. Lapoz, lapoz, parfüm, kiskör, és mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, Bori odadörgöli a csuklóját, megszagolja, "mmmmmmmmmmmmm, anya, szagold csak meg te is", és az orrom alá nyomja. Szerintem a fejemen az évtized WTF kifejezése ülhetett, igen nehezen sikerült összerakni a "hát ezt meg hol tanultad????????" mondatot. A válasz:
- Az oviban.

Hát.... végül is az életre nevelnek, vagy mi.

:)

1 megjegyzés:

zsir írta...

Najsz. :D