2012-12-31

Ami kimaradt

Nohát.

Szóval, Bori ugye lelkesen népitáncol, én meg kevésbé lelkesen, de nagyon kitartóan próbálkozom befonni a haját, akár két copfba is. Mindez december 16-án kulminálódott karácsonyi előadásban, amihez egy egész napon keresztül kergettük a fekete kopogós cipőt csak hogy a helyi kínaiból hozzuk el az ország egyetlen 29-es, aránylag normális fekete kopogós cipőjét. Mindenhol volt 28-ig és 31-től, mi meg az őrület szélén voltunk már :) na de a lényeg az előadás. Lett kopogós cipő, meg kötényke, meg fehér harisnya, egyedül szalagot felejtettem el venni a hajába, de nem tűnt fel igazán :) nagyon ügyesen ropták, és nagyon klassz kis műsort hoztak össze. Képek apánál, nála lehet reklamálni :)

Megint jött a Mikulás, Zsombor hihetetlenül meg volt szeppenve, Bori meg olyan nagy átéléssel énekelt, hogy csak na. És idén már más oldalát is megismertük az ünnepnek, a baba-mama klubban ugyanis ember volt a nagyszakállú :D ügyes volt.

Aztán jött a téli szünet előtti időszak, én bonbonba temetkeztem, mert mint ember oly szemfülesen rávilágított, immár 6 óvónéninek kellene gyártani ajándékot. Mire ezen túl voltam, jött a karácsony, amire sütöttem némi ezt-azt, tényleg nem sokat, csak két lelkes segítővel annyira nem egyszerű az egyszerű sem :)

Ezután karácsony. Bori megkapta a babaházat, Zsombor meg ugyan bageros traktort szeretett volna, vagy legalább egy bagert a traktorjára, de végül ráülős markolót kapott, nem tiltakozott nagyon :D Jankát persze a  nagyok ajándékai jobban érdekelték, de hát nem vártunk mást :) valamint kiderült, hogy igazán kis jószívű cukkercekker, kapott cumisba kakaót (mivel már belépett a néha más is vigyázhat rá pár órát korba, előkerült a cumis, mint segédeszköz a gyerekfelügylők számára), Zsombor meg arra gondolt, hogy ő pont most szeretne újra kisbaba lenni, és bevackolt az ölembe, és el akarta orozni a cumist. Erre Janka megosztotta vele, nem viccelek, odaadta neki, megvárta, hogy húzzon belőle egyet, visszavette, ő is meghúzta, és visszaadta Zsombinak, aki meghúzta, stb stb stb. Hát csak lestem, igazán jó fej 15 hónapos, vagy mi :) Zsombi szétszórt szaloncukrot markolózott, Bori meg mindent elfelejtve játszott a babaházzal. A babákat ugyan csak két nap múlva kapta meg papáéknál, de röpke "akkor mivel játszak a babaházban??" nyafi után néhány szaloncukorpapír vette át a babák szerepét :) másnap reggel meg már a szaloncukorpapírokat tömködte a babaház szekrényébe, és maguk a szaloncukrok voltak az "öt testvér, akik itt laknak" :) még mindig jól nyomja, az új fogkeféikkel is másfél órát játszottak :)

Nohát, nagyvonalakban ennyi volt így hirtelen, idővel talán képek is lesznek, meg ahogy eszembe jutnak a dolgok, majd még írok, meg ilyesmik.

BÚÉK ismét :)

Nincsenek megjegyzések: